Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Noclegi u Anny

Adres obiektu Bałtycka 58, 10-175 Olsztyn
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 11

 
 

dora
Dodano: 2014-06-08
Pobyt od: 2014-06-07 do 2014-06-08
 
 
   

Gorąco polecam ten pensjonat. Podróżuję dużo po kraju i rzeczywiście warunki w tym pensjonacie są super pod każdym względem.


 
Honorata i Karol
Dodano: 2011-08-09
Pobyt od: 2010-06-10 do 2010-06-30
 

Bardzo polecam! Miła atmosfera, czysto, ładnie i miło. Dodatkowo piękny ogród, którym można cieszyć oko:)


 
Kasia z mężem
Dodano: 2010-10-30
Pobyt od: 2010-10-14 do 2010-10-24
 

Jesteś kulturalnym i miłym człowiekiem, potrafisz uszanować pracę, jaką właściciele włożyli w to miejsce? Odwiedź Panią Anię, czas tam spędzony będzie bardzo dobrze wspominany. Dla wszystkich zwiedzających Warmię jest to obowiązkowy przystanek i baza do wypadów w tym regionie. Nie przesadzając można stwierdzić, że standard to "all inclusive". Pozdrawiamy i dziękujemy za pobyt!


 
Marzena i Piotr
Dodano: 2010-09-30
Pobyt od: 2010-09-17 do 2010-09-20
 

Polecam noclegi u pani Ani!!! Byliśmy z mężem przez weekend w tym uroczym i ciepłym domku. Pokoje czyste, urządzone nowocześnie, wyposażone we wszystkie potrzebne media jak również kuchnia i łazienka wyposażone we wszystko co jest potrzebne. Piękny ogród, plac zabaw dla dzieci a przede wszystkim mila i serdeczna pani Ania. Polecamy!!!


 
Jolanta Wysocka
Dodano: 2010-07-30
 

Bardzo polecam, czyściutko, pełne wyposażenie w kuchni, łazience, itp.Cudowny, zadbany ogród, piaskownica i zabawki dla małych dzieci, mozliwość biesiadowania w ogrodzie, całośc zamknieta i ogrodzona. NAJWAŻNIEJSZE!!! Bardzo mili, życzliwi i uśmiechnięci właściciele.Jeśli bedziemy w Olsztynie zawsze tu wrócimy.Pozdrawiamy!Jola W. z dzieciaczkami


 
A.Malinowska
Dodano: 2008-10-23
 

A ja bardzo polecam. Spokojna okolica, bardzo mila wlascicielka, super warunki za rozsadna cene. Jesli bede nastepnym razem wybierala sie do Olsztyna zapytam o rezerwacje u P.Anny na 1000%.


 
Krzysztof i Szymon
Dodano: 2008-04-15
 

Serdecznie zapraszamy i polecamy kwatere u pani Ani w Olsztynie, swietne warunki, dogodne ceny i swietna atmosfera w poblizu slicznej okolicy... POLECAMY GORACO!!!


 
iwona
Dodano: 2007-10-02
 

Bardzo miło wspominamy pobyt w Olsztynie. Dwa pokoiki z własną kuchnią i łazienką. Osobne wejście dla gości. Czyściutko, miła atmosfera, niedrogo. Gorąco polecam


 
Jagoda
Dodano: 2007-08-20
 

Bardzo polecam kwatere u pani Ani!Bylismy tam na weekend (ale chetnie zostalibysmy dluzej)! Bardzo przyjemnie, mili gospodarze,latwy dojazd!Polecam serdecznie! ;) Pewnie jeszcze kiedys przyjedziemy! ;]


 
M & T
Dodano: 2006-08-04
 

Polecamy kwatere u pani Ani!!! :D Bylo super jak na biwaku :o Zero problemow z namiotem - wieeelki ogrod, dostep do kuchni i lazienki taki sam jak dla tych co na pokojach byli :) Pozdrawiamy sympatyczna pania Anie - Maja i Tomasz z Wąbrzeżna. W przyszle wakacje tez przyjedziemy!! :D :D


Opinie 1-10 z 11

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie